Vi erbjuder olika men alltid roliga aktiviteter till våra deltagare. Det är att baka kakor och laga mat tillsammans (laga/baka med vänner som vi kallar det), samt att spela badminton tillsammans. Senare under 2023 så ska vi även börja med vandringsaktiviteter. Vi brukar även spela bowling på lördagkvällar.

Som s.k. Självständiga projekt, utanför vår huvudverksamhet, så har vi även ett teaterprojekt som heter “Corrina Corrina”, där vår ena huvudledare Simon Arnoj leder en ensemble som ska sätta upp en teaterpjäs med det namnet. 

Det andra självständiga projektet heter “El Dragons”, och är ett fotbollslag för personer med funktionsvariation vars verksamhet skall komma igång under 2023. Ledarna för detta lag är Johan Ekroth och Diako Ismael. Johan har i många år varit en intresserad TV-tittare på fotboll medans Diako har en flerårig karriär i AIK:s parafotbollslag AIK United bakom sig, vilket i kombination ger två ledare som kompletterar varandra väl och vet hur framgång nås. 

För att hålla dig uppdaterad om våra aktiviteter så kika gärna in på vår Facebook-sida “Aktiv Gemenskap” och vår centralgrupp “Central Aktiv Gemenskap.”